IMPREUNA REUSIM


Nu, nu suntem la emisiunea "Nashu" sau "Marius Tuca Show" ci suntem aici pentru un monolog asupra subiectului "manele".


Sa incepem cu definirea cuvantului "manea". Deci:


manea = (cica) specie muzicala, aparuta dupa anii 90, in a carei versuri se regasesc subiecte precum banii, prostitutia si dusmanii. A reusit sa prinda la romani ca urmare a trasaturii noastre de natzie de a copia tot ce e mai urat.


Acum sa discutam despre interpretii acestui "gen":


Sunt in linii mari, doar niste simplii lautari, avizi dupa banii publicului-tinta, care copiaza linia melodica din Orient, si care pun niste versuri de rahat, facuta doar pentru a rima, fara sa aiba o noima. In plus, gramatica lasa de dorit. Oare nu va zgarie pe creieri?! Subiectele principale sunt numai dusmanii, banii si femeile. Da' nu v-ati plictisit? Ce draq eu as muri draq sa ascult mereu aceleasi versuri cu aceleasi subiecte. Asta inseamna ca, voi manelistii sunteti niste oameni plictisiti, monotoni. Doar un pistol v-ar trebui in gura, si cred ca tragaciu s-ar declansa singur.


Si mai e subcultura din manele. Un om destept si-ar da seama imediat ca maneaua ii insulta imediat inteligenta. Sa stai sa asculti manele inseamna o indobitocire umana, coborandu-te la inteligenta unei bovine. Dar fiecare om este nascut cu un anumit simt al bunului gust. Poate ca aici este problema Romanii, din cauza unor vieti lipsite de calitate, poate ca pe undeva si-au pierdut simtul acesta pentru bunul gust, nemaistiind sa-l aprecieze cum trebuie.


Acum am si io o intrebare pentru cei care asculta manele: "Te duci in strainatate si te intreba un strain pe care abia l-ai cunoscut: "Ce gen de muzica asculti?" si tu zici raspicat: "Manele!". Acum strainu zice "What is <>? Si tu ce-i zici? "It's gipsy music!" iar el zice: "Oh, are you a gipsy!". Nu vreau sa par rasista, dar se pare ca Romania este confundata de celelalte tari cu etnia rroma. Oriunde, sa recunoastem, rromii nu au imagine prea buna in strainatate. Asa ca, in concluzie maneaua ne cam tiganizeaza.

Acestea fiind spuse, speram ca in creierele voastre sa se ridice constiinta si sa spuna raspicat: "Nu manelelor!"

m-am saturat ca manelarii sa conduca tara..manelele rasuna direct din ghetou :)...sa mergi pan' la coltzul strazii si sa intalnesti cel putin 5 cocalari infecti :),ascultand muzica la "celularul" de sapte stele :) cu Salam sau Guta sau plm. :)..e poluare fonica... :)...fruate..sinucideti-va :),cu pantaloni care au imprimeuri de pijamale,tricou roz gigolo italiano 500$....scuipand seminte.....toti sunt de-o prostia majora j irevocabila.....e frustrant sa vezi k ne ducem dreq'.. :)....lasati muzica buna sa-si spuna cuvantul :)...sa actionam toti .pan' nu v-a fi prea tarziu!...motto-ul campaniei:[i]SPUNE NU MANELELOR SI LASA MUZICA SA-SI SPUNA CUVANTUL!!!
nu lasati sa fim condusi de pitipoance si cocalari!!


În România, manelele sunt considerate de o parte a populaţiei o formă de subcultură. O astfel de poziţie este adoptată şi de o parte a intelectualităţii din România. Cu toate acestea, se estimează că marea majoritate a populaţiei, între 80% şi 90% ascultă manele cel puţin ocazional. Un sondaj efectuat de CURS în colaborare cu „Centrul de Studii Media si Noi Tehnologii de Comunicare” pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului a relevat faptul că 32,8% dintre elevii încluşi în categoria de vârstă 11-14 ani şi 21,9% dintre cei din categoria 15-18 ani au ca gen preferat de muzică manelele.

Omul de afaceri Silviu Prigoană, fondatorul primului canal exclusiv informativ din România (Realitatea TV) a lansat în februarie 2005 Taraf TV, o televiziune specializată pe acest segment muzical. Canalul este distribuit prin majoritatea reţelelor de cablu din România, dar este disponibil şi în pachetele unui număr mare de societăţi de cablu din Republica Moldova. În Serbia, canalul poate fi recepţionat prin platforma DTH Digi TV în pachetul extra de canale în limba română. Canalul are şi un corespondent radiofonic, Taraf FM. Manelele sunt promovate de mai multe posturi de televiziune printre care ProTV, OTV si Antena 1, unde maneliştii au fost invitaţi în diverse emisiuni de divertisment.

În ciuda succesului de care se bucură în România, manelele nu au fost acceptate spre a reprezenta ţara în concursuri internaţionale ca Eurovision.(nici nu e nevoie sa intrebati de ce daca sunteti inteligenti)

=))ete na $ukaritilor,bo$$ilor,cocarromilor,baro$$anilor_|_



:)Boala secolului 21-manelozita
ABOUT THIS SHIT-este o boala care se raspandeste repede in ultima vreme si face victime mai ales printre cei tineri.are la baza virusul G.I.V(Ghiul Inel Verigheta).aceasta celula este acoperita de un invelis de gutzamozoni si are ca strat protector o pelicula de denisius...practic imuna la bunul simt.

CUM SE MANIFESTA ?se manifesta in general...urat.la primele zile de la contactarea virusului apar la suprafata pielii ghiuluri si lanturi groase.dar sunt mascate imediat de haine de prost gust.a2a faza incepe cu o scurgere abundenta de impresii de cacat si un miros foarte puternic de colonie din bazar.faza a3a este faza critica,numita si faza S.A.L.A.M(Scursura Analfabetica Lachioasa Adica Manelist).de aici nu mai exista cale de intoarcere.subiectul face atac cocalaric si se duce pe pula.

CUM SE TRANSMITE?pe cale orala,vizuala,aeriana,consum excesiv de taraf tv sau a altor produse cu continut ridicat de manele.

SE POATE TRATA?da...dar numai in primele doua faze.daca subiectul manifesta simptomele acestei boli...se ia de dupa gat,se baga cu nasul intr-un cd cu guta si se bate peste cap cu un poster mare cu Parazitii.faza a2a necesita internare intr-o camera cu pereti capitonati unde timp de 2 luni i se vor administra doze mari de house si minimal.faza a3a este incurabila singura solutie ramanand eutanasierea  
._|_


http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ro-957035

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu